Palka Bygg AB

God eftermiddag, god eftermiddag! Varmt välkommen ska du vara hit en varm och fin dag som denna. Tanken jag har med det här inlägget är att berätta lite mer om badrumsrenoveringen vi genomförde för ett tag sedan. Till den fick vi hjälp av en kompetent byggfirma i Huddinge vid namn Palka Bygg AB, jag tänkte även prata mer om den hjälpen jag fick av dem.

Sedan förra året har vi i familjen planerat en del saker vi vill göra om i vårt hus, en av de sakerna är det stora badrummet på ovanvåningen. Ingen av oss gillar det speciellt mycket och därför känner vi att vi lika väl kan göra om det så att det passar oss bättre. Jag och mina döttrar har framförallt längtat efter att sätta in ett badkar, vilket äntligen hände när renoveringen väl ägde rum. Sedan var det även byte av handfat och toalett samt lite mindre saker så som byte av inredning. Golvet lät vi vara men vi ville kakla om väggarna också, vilket är en sak som denna byggfirma i Huddinge hjälpte oss med. När vi först hade kontakt med dem berättade vi närmare vad vi ville göra i badrummet och hur vi föreställde oss resultatet, vilket de jobbade efter under hela arbetets gång. Efter en lång tids renovering fick vi äntligen se det färdiga resultatet, och det blev precis som vi hade tänkt oss. Vårt badrum passar oss mycket bättre idag och vi alla i familjen trivs när vi är där, vilket jag tycker är viktigt. Jag skulle avslutningsvis vilja rikta ett stort tack till denna byggfirma i Huddinge samtidigt som jag vekligen kan rekommendera dem till er om ni har något byggprojekt som ni vill ha hjälp med.