En flytt från Solna till Bromma

God dag bloggen! Fredag och vad kan gå fel kanske man brukar tänka, men jag ser faktiskt väldigt många saker som kan gå åt skogen den här helgen. Jag ska nämligen flytta från Solna till Bromma så jag håller på att ringa runt till flyttstäd i Solna och till flyttfirmor överlag som kan tänkas hjälpa mig med det här. Mina tidigare erfarenheter från flyttningar är inte särskilt bra utan det har alltid varit en väldans stor process och så lär det även sluta den här gången. Förhoppningsvis är det här sista gången som jag behöver packa ner mina saker i en flyttlåda. Själva kontakten med flyttstäd och flyttfirmor har alltid gott strålande men det är den där lilla detaljen att man ska packa ner allting själv och sen packa upp det. Alla flyttlådor som jag har använt genom år tycks nämligen vara magiska, när jag packar ner någonting så finns det inte kvar när jag ska packa upp det. Det kan också vara så att jag är väldigt slarvig av mig och bara slänger ner saker i lådorna, men ärligt talat hur kul är det att behöva packa ner en hel lägenhet? Drömmen hade varit om man kunde anlita någon som packade ner och upp allting åt en också, men i dagsläget får jag nöja mig med flyttstäd och transport. Det ska bli riktigt skönt att flytta från Solna, jag har aldrig riktigt trivts i Solna om jag ska vara helt ärlig. Varför vet jag inte men det var inget ställe för mig helt enkelt. Jag tror att Bromma blir mycket bättre om jag ska vara ärlig. Det ligger en bit utanför stan men efter att vuxit upp i Stockholms innerstad så är jag lite trött på att hänga där inne. Ha en trevlig helg och en fin dag, vi hörs!